domingo, 15 de mayo de 2011

Q&A


The question is irrelevant...


LO©E is the answer
4 comentarios:

commuter dijo...

Paseante, no sé si me leerás. Acabo de ver tu post después de publicar el mío y aún tengo la cara llena de lagrimones. Bienvenido al club. La mismita versión en femenino, pero te gana, yo además me quedaba en casa! Y no es cierto que nada llegue a destiempo, todo llega cuando puedes disfrutarlo. Ya ves, en mi post tienes la respuesta a tu pregunta, en realidad, a cualquier pregunta.

Ah! Y si inhabilitas los comentarios, pues te comentaré aquí. Sólo espero que sigas deleitándonos con tus magníficas historias.

Gràcies a tu!

PS: Long life to Rufus!

el paseante dijo...

Clar que t'he llegit, Commuter.

Estava rumiant què dir per al teu Q&A (question and answer), quan he vist que el primer comentari era teu. T'anava a explicar que el proper any competiràs amb la Rateta per l'Óscar a la millor direcció artística. M'agraden aquests pots que combinen paraules i imatge.

I aquelles joventuts marquen una miqueta, oi? Però ja són passat. No cal plorar més.

Continuaré escrivint, llegint i comentant (especialment a tu per dos motius: perquè tens un gran blog i perquè encara et coneix poqueta gent).

And long life to Rufus. Un petonet.

commuter dijo...

Un altre per a tu, Paseante!!!

Pais secret dijo...

No entenc gaire res, però passo a saludar-vos i se m´acut que si l´amor és la resposta, mai em cansaré de fer preguntes.